L’Oficina d’Atenció al Ciutadà d’Olot (OAC) estarà oberta al públic per assessorar els ciutadans durant el 9N

L’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot obrirà les portes diumenge vinent, el 9-N, per atendre als ciutadans que necessiten assessorament per anar a votar. El consistori ha obert una pàgina al web oficial on s’informa que l’oficina restarà oberta des de les 7.30 del matí fins a les 20.30 del vespre i especifica que el personal que s’hi trobarà seran voluntaris. A més, també es posarà en servei el número de telèfon 972 279100 per atendre els dubtes sense la necessitat de desplaçar-se a les dependències municipals.

Al web s’hi pot trobar un enllaç amb la informació general sobre el procés participatiu del 9-N. En aquest espai es troba resposta a preguntes habituals dels ciutadans com, per exemple, com localitzar la mesa o el local per anar a votar, com demanar ajuda en cas de tenir problemes de mobilitat o bé el servei de transport públic, que aquest diumenge funcionarà gratuïtament.

També es pot accedir a un mapa de localització dels punts de votació a Olot, els tres instituts de la ciutat, i la divisió per sectors perquè tots els veïns coneguin a quin centre s’han de dirigir per participar a la votació.