26 nois i 26 noies opten aquest dissabte a l’elecció de la Pubilla i l’Hereu d’Olot i de la Garrotxa

Dissabte se celebra la Nit de l’Elecció de la Pubilla i l’Hereu d’Olot i de la Garrotxa amb la mateixa expectació de sempre. Aquest any són 26 pubilles i 26 hereus els que opten a representar la comarca i la seva capital. El restaurant que acull l’esdeveniment tornarà a omplir-se per conèixer els guanyadors i guanyadores d’aquesta edició.

Un any més el restaurant que acull l’acte s’emplenarà de gom a gom i és que com ve sent habitual ha estat “un petit problema” la qüestió de com ubicar la gent en el menjador, tal com ha comentat Josep Andrés, president del CIT, en una entrevista a Les Notícies d’Olot Televisió, en la que ha destacat que és la 41a edició de l’acte i que els alegra especialment “tenir consolidada aquesta festa” ja que el pubillatge és una “tradició molt arrelada a la nostra comarca”.  Andrés també ha volgut posar èmfasi en la diferenciació entre els concursos de miss i els d’Hereus i Pubilles ja que “la bellesa física és important, però també es important ser ric en coneixements”.

Rosa Maria Teixidor, membre del CIT, ha concretat que en l’acte hi haurà 26 pubilles i 26 hereus i que en podrien haver estat més ja que la Pubilla de Santa Pau, recentment escollida Pubilla de les Comarques Gironines, “no es pot presentar” degut a la possessió d’aquest títol, però “assistirà a l’acte”.

Respecte a la votació dels guanyadors, Josep Andrés, ha subratllat que “el CIT només organitza l’acte i la infraestructura” i no hi té res a dir en l’elecció dels guanyadors. Aquesta es fa per mitjà d’una votació dels dels barris d’Olot i pobles de la Garrotxa, que “poden votar de l’1 al 10 tots els candidats menys els seus”. En el recompte de dades sempre hi ha dos vigilants que es canvien cada any, que són un representant d’un barri i un d’un poble.

Per segon any, l’acte contarà amb l’actuació del grup ‘Vulcanisme musical’ que amenitzarà l’espera del recompte de dades.

Deixa un comentari