Tresserras organitza un ‘workshop’ per presentar la seva aliança al ‘Plan-Europe’

Tresserras ha organitzat aquest matí un ‘workshop’ amb ponències de diversos especialistes del món farmacèutic i del transport per parlar de la nova llei europea de legislacions sobre el transport de productes farmacèutics, la GDP, que ha entrat en vigor aquest mes i obliga a que el trasllat de d’aquests productes es faci amb vehicles refrigerats.

“Temperatura vs Transport. Realitats. Dificultats i mites” és com han titulat Tresserras el ‘workshop’ dut a terme aquest matí a la Vall de Bianya per tal de donar a conèixer la nova llei europea que regula les bones practiques de distribució, la GDP, i que obliga a que el que el transport de productes farmacèutics es faci amb vehicles de temperatura controlada. Amb aquesta conferència Tresserras ha presentat la seva recent incorporació al “Plan-Europe”, una aliança estratègica formada per “empreses familiars, especialistes i líder” en el transport controlat de productes farmacèutics, tal com ha explicat el gerent de la companyia, Basili Tresserras.

Precisament aquest mateix any l’empresa ha posat en marxa la divisió ‘Pharma’, que compleix amb els requisits de la GDP. Aquesta nova branca de la companyia està dotada amb una flota de camions ‘multitemperatura’ que permet el transport de fàrmacs a temperatures d’entre 2 i 8ºC i entre 15 i 25ºC, i, també, d’un nou magatzem. La GDP ha estat un nou repte que ha suposat una inversió per l’empresa, perquè la companyia “te el rol de mantenir la qualitat del producte i garantir-ne la seva seguretat en la cadena de subministrament”. Però a la vegada suposa “una gran oportunitat” per créixer molt més en el transport de temperatura controlada.

Amb la creació d’aquesta nova línia de transport de productes farmacèutics, l’empresa segueix creixent i té previst construir un nou magatzem en els propers anys.