L’ANC i Òmnium estaran a disposició dels garrotxins fins acabar la jornada del 9-N per facilitar la seva participació

L’ANC i Òmnium Cultural Garrotxa contribuiran amb tot el seu esforç i dedicació a aconseguir la màxima participació durant el 9-N. Aquest divendres han estat a Les Notícies la presidenta de l’ANC Garrotxa, Toia Codina, i Lourdes Pujadas, representant d’Òmnium Cultural Garrotxa.

Les dues garrotxines han explicat totes les facilitats que hi ha des d’ara i durant tot diumenge per votar sobre el futur de Catalunya. Tant Codina com Pujadas han agraït la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot que obrirà l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de Can Joanetes als voluntaris perquè, des d’allà, atenguin trucades dels ciutadans que tinguin dubtes.

De la mateixa manera, Lourdes Pujadas ha recordat que durant el 9N hi haurà una línia de busos del TPO gratuïta que portarà els veïns d’Olot fins els locals de votació, els instituts de la ciutat que, segons Codina, estaran oberts en el 9-N, eludint la carta de la Delegació del Govern. Pujadas també ha recordat que diumenge Creu Roja portarà als locals de votació a totes les persones amb mobilitat reduïdaque ho sol·licitin. També ha informat que diversos voluntaris repartiran butlletes a les llars garrotxines fins diumenge perquè els ciutadans portin el seu vot.

x