L’Ajuntament d’Olot organitza una jornada participativa per donar a conèixer el nou Pla de Mobilitat

Per seguir reduint les estadístiques, l’Ajuntament d’Olot farà una jornada participativa del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible de la ciutat. Es tracta de la segona etapa de participació ciutadana que es concretarà amb una sessió que es durà a terme dilluns a 1/4 de 8 del vespre.

Que els ciutadans coneguin el nou Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible d’Olot i puguin opinar amb les seves experiències del dia a dia en els carrers de la ciutat. Això és el que persegueix la sessió participativa que l’Ajuntament d’Olot durà a terme el dilluns al vespre a la Sala El Torín.

Aquesta és la segona fase participativa que es du a terme, ja que al 2013 es va fer una primera, amb enquestes, per elaborar una diagnosi que va plantejar 7 eixos de treball però que es concretaven en l’entorn de 3 conceptes, que són els mateixos que s’utilitzaran per organitzar la jornada d’aquesta segona etapa.  L’objectiu del pla de seguretat es aconseguir una ciutat en la que convisquin els diferents mètodes de transport, cotxe, bicicleta i anar a peu.

Un cop finalitzada aquesta segona fase es farà el recull i consolidació de les propostes finals del procés participatiu i es passarà a la període de presentació de les propostes definitives. El pla no esta previst que s’aprovi fins a mitjans del 2015.

x