Olot Televisió farà un seguiment exhaustiu del 9-N durant tota la jornada de diumenge

Olot Televisió seguirà el minut a minut de la jornada històrica del 9-N i ho farà amb una programació especial que s’allargarà durant pràcticament tot el dia. A les 12.30 arrencarà l’edició especial de l’informatiu ‘Al dia’, amb les primeres impressions de la jornada de participació i les declaracions dels representants polítics i dels ciutadans. I a les 14h, arrencarà la segona edició de l’especial ‘Al Dia’ ja amb les primeres xifres de participació del 9-N des de tots els punts del territori.

A partir de les 18h començarà, com és habitual, el magazín ‘1món.cat’, amb tota l’atenció posada al desenvolupament de les últimes hores de la jornada i amb el recull de les dades de participació fins aquella hora.

A les 20h arrencarà la tercera edició de l’Al dia’, amb la participació fins a les vuit del vespre i les reaccions que es recullin a mesura que es coneguin les dades.

A les 20.27 s’oferirà una edició especial de Les Notícies, amb les impressions de la Garrotxa

A les 20.40h començarà l’informatiu ‘Al dia comarques de Girona’ especial 9N, amb una exhaustiva radiografia per tot el territori gironí amb connexions amb totes les televisions locals de les comarques de Girona.

I a les 21h començarà l’especial 9N, amb connexions a tot Catalunya per conèixer al minut qualsevol novetat al voltant de la participació.

A més del seguiment per televisió, Olot Televisió també posa a disposició el Twitter i el Facebook, on es podrà interactuar durant tota la jornada i al web es podrà seguir el minut a minut de la jornada.

x