Presó provisional per al jove de Besalú que ahir va atropellar mortalment a un motorista a Girona

El Jutjat d’Instrucció número 1 de Girona ha enviat a presó provisional eludible amb una fiança de 40.000 euros el conductor veí de Besalú, que ahir al matí va atropellar mortalment a un motorista en la ciutat comtal.

Un delicte contra la seguretat  viària par conduir amb una taxa d’alcohol de 0’93 mg per litre d’aire expirat,  un delicte d’homicidi imprudent i un altre d’omissió del deure de socors per donar-se a la fuga. Són les tres faltes que el Justat d’Instrucció número 1 de Girona imputa al jove garrotxí de 22 anys que ahir va atropellar mortalment a un motorista a Girona. Per aquests delictes, el jutge ha dictat presó provisional comunicada i eludible amb una fiança de 40.000€ al conductor.

Els fets van succeir ahir a 3/4 de 7 del matí, quan el turisme va envestir per darrera al ciclomotor que estava aturat en un semàfor de Carretera de Barcelona, prop de l’estació de Renfe de Girona. Després de l’accident el cotxe va quedar malmès i això va impedir que el detingut pogués continuar amb la seva fugida.  El jove besaluenc ha assegurat davant del jutge que era conscient d’anar begut i que després de l’accident es va bloquejar i ara està molt penedit.