El Club Bàsquet Garrotxa surt derrotat a casa davant del Sol Gironès Bisbal Bàsquet en un partit igualat fins al final (70-77)

L’equip de Xevi Sala es manté a la meitat de la taula després de la derrota d’aquesta tarda davant del Sol Gironès Bisbal Bàsquet. Els del Baix Empordà han estat superiors en els primers compassos i han sentenciat el partit a partir d’una bona defensa i un gran percentatge d’encert en atac. L’embranzida final del Garrotxa no ha servit per guanyar el matx.
cb garrotxa - bisbal basquet

El CB Garrotxa rebia aquest dissabte a la tarda a casa a La Bisbal, un bon equip que el superava en dues victòries a la classificació de la primera catalana. Els del Baix Empordà han començat fort però en el primer quart els locals han donat  la cara i el partit es preveia molt igualat amb un pavelló de Sant Joan les Fonts que presentava una bona entrada. El segon quart, però, ha estat dominat pels bisbalencs, que han anat al descans amb 9 punts d’avantatge. I a la segona part aquesta diferència encara s’ha ampliat més des de la línia de tres. Els visitants han estat més encertats que els garrotxins i han caçat la major part dels rebots sota les dues cistelles.

L’electrònic ha anat augmentant però la diferència entre un i altre equip no s’ha mogut massa. En el darrer quart els de Xevi Sala han mostrat el millor de si mateixos remuntant el matx fins als 5 punts de diferència, creient en les seves opcions, però el Garrotxa ha encaixat finalment la cinquena derrota de la temporada.

L’anècdota del matx ha estat a falta de tres minuts per la seva finalització. El pavelló s’ha quedat a les fosques durant 5 minuts per una averia elèctrica, però l’enfrontament ha pogut acabar amb normalitat. Amb 4 victòries, els de Sant Joan les Fonts es mantenen a mitja taula a la primera.

Deixa un comentari