El RC Garrotxa encaixa la primera derrota de la temporada a casa contra el Manresa, que es col·loca líder en solitari (14-39)

Els Teixons arribaven al partit com a primers classificats i sense cap ensopegada, empatats a punts amb el Manresa, però els del Bages s’han imposat aquesta tarda amb velocitat i amb bona defensa, sobretot a la segona meitat. Ara, el Garrotxa ha d’esperar una ensopegada dels manresans per passar a la següent fase com a primers, i si no, lluitaran pel segon lloc, que també hi permet l’accés.

Duel de colíders aquest dissabte a la tarda entre el Rugby Club Garrotxa i el Manresa. Els Teixons i els manresans arribaven imbatuts a la cita i s’esperava igualtat màxima en l’enfrontament. Així ha estat, en un gran partit, els garrotxins han començat bé basant el seu joc en una bona defensa. Però tot i així no han pogut amb el conjunt del Bages, que ha iniciat la represa amb avantatge en el marcador i ha imposat un jc de velocitat en atac i defensa rocosa.

Amb tres marques, els visitants han sentenciat al Garrotxa amb una gran contra i els Teixons, tot i l’esforç i la intensitat que hi han posat, no han estat capaços de reaccionar.

Ara, el Manresa es queda sol a la part més alta de la taula, i el RC Garrotxa haurà d’esperar una ensopegada per acabar campió de grup. La segona plaça també els donaria dret a disputar la següent fase, que és l’objectiu de la temporada.

Primera derrota de la temporada per als garrotxins, ambiciosos un any més en una temporada fins i tot més exigent que l’anterior.

Deixa un comentari