Els escoltes olotins inauguren les obres de rehabilitació del Molí de’n Climent, amb les que han remodelat tota la segona planta del edifici

Aquesta tarda l‘Agrupament d’Escoltes i Guies Nostra Dona del Tura ha inaugurat oficialment el Molí d’en Climent. Aquesta és la seu de l’associació que des de l’estiu han estat rehabilitant la segona planta del molí que abans no es podria utilitzar per perill de despreniments.

Enguixar i pintar les parets, instal·lar parquets al terra i canviar les finestres són les feines que han estat fent durant més de mig any els escoltes olotins al Molí d’en Climent, per tal de fer habitable tota la segona planta del cau.

El finançament de les obres s’ha fet amb fonts extrets de donacions particulars, subvencions publiques i amb una campanya de micromecenatge amb la que van recollir 2.480 euros.  Els treballs de rehabilitació l’han fet diversos grups de voluntaris.

El Molí d’en Climent és un edifici del segle 18 de titularitat pública en el que l’Agrupament d’Escoltes i Guies Nostra Dona del Tura ha instal·lat la seva seu. Tot i la remodelació encara els queda feina a fer.

Durant l’acte d’inauguració hi ha hagut amb una actuació musical que ha animat als assistents a ballar.

Deixa un comentari