Olot s’omple de gent per gaudir del Lluèrnia, el Festival del Foc i la llum, que ha inaugurat el Conseller de Cultura Ferran Mascarell

El Conseller de Cultura Ferran Mascarell ha inaugurat la tercera edició del Festival Lluèrnia d’Olot, un certàmen dedicat al foc i la llum que ha omplert els carrers de la ciutat amb més de seixanta intervencions artístiques amb aquests elements com a protagonistes.

El Lluèrnia ha començat a les sis de la tarda amb la posta de sol i s’allargarà fins a la mitja nit d’aquest dissabte. Convida a la gent a reflexionar sobre l’ús que fem dels elements de la llum i el foc, i com som capaços de manipular-los. La brillantor ha atret a que molts garrotxins caminessin entre els diferents muntatges: intervencions efímeres que transformen el rutinari espai urbà en un macroescenari de múltiples colors i tonalitats lluminoses.