Un informàtic olotí crea un joc, el Flapi Mas, inspirat en el procés independentista

Des de fa uns dies els usuaris d’Android poden descarregar-se un nou joc per a dispositius mòbils. Es tracta del ‘Flapi Mas’, creat per un jove informàtic olotí.

Un joc en el que el President Mas salta banderes espanyoles per fer camí cap a la independència. Aquesta es l’aplicació que el jove olotí Adrià Compte ha creat per a dispositius mòbils. Es un joc inspirat amb el tema del 9-N en el que el creador “fa una paròdia del procés independentista”. El joc no s’acaba mai i, com diu Compte, “és del tot frustrant” tal com passa amb el procés independentista.

Flapi Mas és el nom de l’aplicació que ja es pot descarregar de forma totalment gratuïta per a dispositius Android. De moment encara no està disponible per a dispositius que funcionin amb el sistema operatiu d’IOS.

Aquest jove informàtic es va inspirar en un altre joc. El ‘Flappy birds’, que es va convertir en un fenomen viral a principis d’aquest any però que el seu creador va retirar del mercat al mes de febrer per, entre altres motius, ser massa addictiu.