‘Farga Budell’ posa el punt final al Festival Lluèrnia 2014

El Lluèrnia va acabar a la mitjanit de dissabte i va fer-ho de la manera més espectacular. Per primera vegada, el festival va tenir un espectacle de cloenda: Farga Budell, a càrrec del grup Pim Pam Pum Foc dirigits pel performer Marcel•lí Antúnez.

Dues mil persones van omplir la plaça de Braus per veure en acció el grup Pim Pam Pum Foc, que presentava Farga Budell: Un espectacle de Tarorinomàquia amb referents mitològics, inspirat en la Farga de Vulcà.

Bestiari, música en directe i l’especialitat dels olotins: la pirotècnia, van estar presents en l’espectacle dirigit per Marcel•lí Antúnez, un dels artistes fundadors de la Fura dels Baus. Un treball que s’ha fet en un temps rècord i utilitzant materials reciclats com ampolles de plàstic.
El resultat d’aquesta unió ha estat espectacular i alhora tot un aprenentage per al grup olotí.
Finalment, l’amor va triomfar per sobre de la guerra, al mes pur estil d’una plaça de toros.