Genís Fàbrega i Marta Pujolar, escollits Hereu i Pubilla d’Olot 2014

Genís Fàbrega, del barri de Sant Roc, i Marta Pujolar, del barri de Pequín, han estat escollits aquesta nit Hereu i Pubilla d’Olot 2014. El veredicte s’ha donat a conèixer en el marc de la 41a edició de la festa de Proclamació de la Pubilla i l’Hereu, que s’ha celebrat a Olot. Els dos nous representants locals han coincidit en dir que “és un orgull representar la ciutat” i han subratllat les ganes de conèixer Catalunya a través del pubillatge. A l’acte hi han assistit més de 800 persones i l’organització, el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot, destaca la vitalitat. El seu president, Josep Andrés, ha afegit que “la proclamació té en aquest moment més sentit que mai pel moment que viu el país”. La nit ha tingut diversos elements festius com l’espectacle ofert pel grup ‘Vulcanisme musical’, un playback que ha servit per posar una nota de color a la vetllada mentre s’estava fent la deliberació.  Olot Televisió oferirà aquesta setmana un programa especial que recollirà els millors moments de la festa. Es podrà veure el dilluns, dimarts i el cap de setmana vinent i també al XIP/TV, la televisió a la carta d’Olot Televisió a partir de dilluns.