Joel Plana i Tura Vilanova, escollits Hereu i Pubilla de la Garrotxa 2014

Joel Plana, del nucli del Mallol de la Vall d’en Bas, i Tura Vilanova, de les Preses, han estat escollits aquest dissabte a la nit Hereu i Pubilla de la Garrotxa 2014. La proclamació s’ha celebrat a Olot en el marc de la 41a edició de la Proclamació de la Pubilla i l’Hereu d’Olot i de la Garrotxa i durant un sopar que ha estat seguit per més de 800 persones. Els dos nous representants comarcals han explicat a Olot Televisió que “estan molt orgullosos de representar la Garrotxa” i que tenen “moltes ganes de viatjar per Catalunya per conèixer més joves del món del pubillatge”. Tant en Joel com la Tura han reconegut que no s’esperaven ser elegits però que afronten el repte amb molta il·lusió. Olot Televisió oferirà aquesta setmana un programa especial que recollirà els millors moments de la festa. Es podrà veure el dilluns, dimarts i el cap de setmana vinent i també al XIP/TV, la televisió a la carta d’Olot Televisió a partir de dilluns.