La Unió Esportiva Olot deixa escapar un avantatge de dos gols davant del Badalona i acaba empatant en un partit boig (3-3)

La UE Olot ha aconseguit marcar primer aquest diumenge a l’estadi i al segon temps ha aconseguit un avantatge de dos gols transformant dos penals, però el Badalona ha aprofitat l’apatia garrotxina després del 3-1 per empatar en tan sols 5 minuts. La victòria se li escapa de les mans a l‘Olot i l’equip no avança en la classificació.


Jornada festiva al municipal d’Olot. L’equip d’Arnau Sala buscava la tercera victòria a casa de manera consecutiva davant del quart classificat, el Club de Futbol Badalona. L’equip olotí ha saltat al terreny de joc a fer bon futbol, volent portar el pes del partit, i ho han aconseguit. Carlos Martínez ha estavellat una pilota al pal només de començar, i l’Olot ha deixat clares les seves intencions en uns primers minuts moguts. Coro s’ha topat en un defensa quan semblava que no fallaria davant Marcos, en una clara ocasió de gol, i en el servei de cantonada posterior, els garrotxins han fet allò que els costa tant en els partits: marcar el primer gol. Germán ha rematat a gol la centrada des de la cantonada. Amb el marcador a favor i amb bon joc, la UE Olot ha estat ferma en defensa i David López ha estat un punyal per la banda. Uri Santos s’ha colat fins la cuina per servir-li el gol a Coro, però s’ha trobat amb les cames d’un defensor. Quan semblava que el partit estava controlat, però, Abraham s’ha inventat un golàs que s’ha colat per tot l’escaire de la porteria olotina. Un dels gols de la jornada que anivellava el marcador tot i el bon partit de l’Olot fins al moment.

La segona meitat ha començat amb una bona ocasió per als d’Arnau Sala a les botes d’Uri Santos. El matx se li ha posat de cara a la Unió Esportiva Olot en el minut 50. L’àrbitre ha assenyalat penal sobre Carlos Martínez quan Lulu l’ha empès des del darrera. El davanter no ha fallat després de 5 jornades sense marcar i, paradeta inclosa, ha enganyat Marcos i ha tornat a avançar al seu equip. I no seria l’última vegada que ho faria des dels onze metres ja que poc després una gran internada per l’esquerra de David López ha acabat en mans clares d’un defensor del Badalona i el pitxitxi garrotxí, pel mateix costat, ha tornat a marcar.

Això sí, després del tercer gol, el Badalona ha demostrat perquè està a la part alta de la taula i ha posat el 3 a 2 al marcador sense deixar passar ni un sol minut. I el mateix ex del Sabadell Toni Lao posava, amb el cap, les taules en un partit absolutament boig. Amb l’empat els de Manolo González s’han crescut i els d’Arnau Sala s’han vist superats sense resposta davant la defensa visitant.

Aquest empat deixa a l’Olot a la part baixa de la taula després de dotze jornades disputades. La setmana que ve toca visitar al cuer, l’Atlètic Balears.

Deixa un comentari