Els voluntaris del 9-N solucionen els dubtes dels ciutadans des de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, oberta durant tota la jornada

El 9N ha començat de manera plàcida a l’Ajuntament d’Olot, que ha obert l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) com a punt informatiu. Diferents torns de voluntaris han resolt els dubtes de la gent que s’hi ha apropat.

La poca afluència de gent ha demostrat que, en general, els participants estan ben informats. El voluntari Xevi Roura ha explicat a Olot Televisió que els ciutadans que s’han adreçat a l’oficina ho han fet per preguntar sobre els locals on els tocava votar. També s’hi han adreçat persones preocupades perquè no comptaven amb el DNI per poder votar avui. Finalment, un gran nombre de ciutadans han preguntat sobre com arribar als locals de participació amb el servei de transport públic gratuït habilitat per l’Ajuntament d’Olot. L’OAC estarà oberta fins a dos quarts de vuit del vespre per a asessorar a les persones que ho necessitin.