Maià de Montcal celebra una jornada de trial esplèndida 25 anys després

El municipi de Maià de Montcal ha celebrat aquest diumenge la I jornada de Trial de Maià i Beuda, una exhibició amateur i amistosa que ha reunit a 70 motards disposats a recuperar un tradicional circuit que feia 25 anys que no s’organitzava.

Festa del Trial a l’Alta Garrotxa. Maià de Montcal i Moto Club Olot celebraven aquest diumenge la primera edició del Trial de Maià, recuperant d’aquesta manera un tradicional circuit que feia més de dues dècades que no s’utilitzava en una prova com aquesta.

El circuit transcorria entre el municipi de Maià i Beuda. Entre boscos i corriols, gas a fons de més de 70 corredors amateurs que no s’han volgut perdre la cita. La prova, tot i que puntuava i va comptar amb la presència de professionals d’aquest esport, va comptar amb 12 zones que els participants tenien que superar al complet. La organització ha habilitat dos circuits per tal que tots els motards poguessin completar la totalitat de la ruta.

Una jornada no competitiva que va fer recuperar una tradició pel trial que es trobava molt a faltar a la bella zona de l’Alta Garrotxa, on s’hi conserven paratges i circuits senzills però molt bonics.