A la Garrotxa guanya el ‘Sí-Sí’ amb un 90% dels vots i una participació de 26.346 persones

La participació és un dels aspectes més rellevants del 9N. A Catalunya la xifra s’estima que arribarà als 2 milions 300 mil persones. En el cas de la Garrotxa la xifra és superior a les 26 mil, el que representa més de la meitat de la població de la comarca.

A Catalunya ha guanyat el ‘Sí-Sí’, els que volen que Catalunya esdevingui un estat independent, s’ha imposat amb més d’1 milió 800 mil vots, el que representa un 80,7% del total. El ‘Sí-No’, els que volen que Catalunya sigui un Estat però no independent, ha estat recolzat per més de 225 mil persones, un 10% dels vots i el ‘No’ ha obtingut cent mil vots, un 4,5%.

A la Garrotxa la jornada de participació ha deixat aquestes dades: van anar a les urnes 26.346 persones i el 90% van marcar el ‘Sí-Sí’, el que representen més de 23 mil 600 vots. El ‘Sí-No’ ha obtingut prop de 800 vots, un 3% del total, i el ‘No’ una mica més de 360, un 1,4%. La resta s’han repartit entre el vot afirmatiu en al primera pregunta i el blanc a la segona, amb un 0,9%; el vot en blanc, amb un 0,6% i les altres opcions, que han suposat un 2,3%.

 

Deixa un comentari