200 persones ja s’han ofert com a voluntàries per al Gran Recapte d’Aliments a la Garrotxa

Avui comença el Gran Recapte d’Aliments a Catalunya. Prop de 200 persones ja s’han ofert com a voluntàries per al Gran Recapte a la Garrotxa, que celebrarà la seva jornada central el proper 29 de novembre a Olot. El Gran Recapte, però, ja ha començat en alguns municipis de la Garrotxa i s’allargarà fins al 5 de gener.

En el conjunt de la comarca hi ha una vuitantena de punts de recollida d’aliments i productes bàsics, entre els quals també s’hi troben 16 supermercats d’Olot, a més dels ajuntaments, centres cívics, entre molts altres equipaments municipals i petits comerços que formen part de la campanya. Aquest divendres tindrà lloc la trobada de voluntaris del Gran Recapte d’Aliments de la Garrotxa. A partir de les 7 de la tarda, l’escola Cor de Maria d’Olot acollirà aquesta sessió informativa.

x