Centenars de gironins voten des d’ahir el procés participatiu sobre el futur de Catalunya a la seu de la Generalitat a Girona

Centenars de gironins van apropar-se ahir a la seu de la Generalitat a Girona per continuar votant en el procés participatiu sobre el futur de Catalunya iniciat diumenge. La majoria eren estrangers, o catalans que no havien pogut acreditar la seva localitat d’empadronament.

La seu de la Generalitat a Girona s’ha convertit fins al proper 25 d’aquest mes en el punt de participació al procés participatiu sobre el futur de Catalunya iniciat aquest diumenge. Entre els que s’hi han acostat hi havia estrangers que no van poder certificar la seva residència a Catalunya; també hi ha un altre tipus de persones que s’han acostat a votar a la seu de la Generalitat: el de catalans que no tenien l’adreça de residència a Catalunya en el DNI, i que necessitaven més documentació per acreditar-ho.

Fins al proper dia 25, doncs, els catalans o residents a Catalunya que no haguessin pogut votar el passat 9N, podran fer-ho a la delegació del govern a Girona, aportant la documentació necessària, que es pot consultar a www.participa2014.cat .