El Servei de Català organitza una exposició sobre la rellevància de la llengua catalana a Europa

El Servei de Català Olot – la Garrotxa mostra aquests dies l’exposició ‘El català, llengua d’Europa’, que conté informació sobre la presència de l’idioma en set àmbits diferents. L’objectiu és demostrar la rellevància del català tot i no ser una llengua oficial europea.
Es calcula que 10 milions de persones parlen català, i és la novena llengua en parlants de tot Europa. Per mostrar la rellevància que té el nostre idioma, el Servei de Català d’Olot – la Garrotxa exposa aquests dies ‘El català, llengua d’Europa’, que conté dades sobre la presència catalana a nivell mundial.


Entre les dades que aporta la mostra, descobrim que el català és la 8a llengua amb més presència a internet, o la 19a més utilitzada del món a twitter. Aquestes informacions s’estructuren a través de plafons sobre set àmbits diferents de la llengua.

‘El català, llengua d’Europa’ es podrà veure al vestíbul gran de Can Monsà, seu del Servei de Català d’Olot – la Garrotxa, del 10 al 28 de novembre. També s’exposarà el dia 15 de novembre al Casal Marià d’Olot, com a preàmbul d’una xerrada de l’exconseller primer Josep Bargalló.