La comunitat Barberos 3.0 ha organitzat un acte a Olot per dignificar l’ofici de barber

Olot ha acollit una demostració de perruqueira masulina per part de l’associació Barberos 3.0. L’entitat, que vanèixer fa 15 mesos, ha estat creada per aportar valor afegir i diferenciar els professionals de les persones que tallen el cabell sense titulació.

Un escenari ben curiós: el Restaurant La Deu, convertit en un saló de bellesa. És el que es va poder viure ahir a la tarda a Olot. Era l’acte organitzat per la comunitat espanyola Barberos 3.0, en què es va fer una exhibició de tallats masculins amb un clar objectiu.

Un ofici, que Barberos 3.0, vol dignificar i compartir. La comunitat, que va néixer fa poc, vol potenciar la perruqueria masculina. A l’hora, aquesta plataforma, també lluita per regular la professió i fer front a la competència deslleial i a aquells que l’exerceixen sense titulació. Per unir-se a la comunitat Barberso 3.0, o tan sols, per saber-ne més sobre aquesta, podeu entrar al seu web.