Els alumnes olotins de 5è i 6è de primària aprenen com conduir tot respectant les indicacions viàries al Casal Marià

Olot acull fins dijous unes jornades d’educació viària destinades a alumnes de cinquè i sisè de primària de les escoles de la ciutat. El curs es divideix amb una sessió teòrica i una de pràctica, on els alumnes condueixen en un circuit tancat fent cas als senyals de trànsit i a la Policia Municipal d’Olot.

Per tal de conscienciar les persones sobre els riscos de les carreteres i vies urbana, és important la feina de prevenció que es fa als futurs conductors. Per aquest motiu el pati del Casal Marià d’Olot s’ha convertit fins dijous en un circuit amb senyals de trànsit, on els alumnes de cinquè i sisè de les escoles olotines aprenen com conduir de forma segura.

El curs està impulsat per la Direcció General de Trànsit de Catalunya, la Federació Catalana d’Automobilisme i la Fundació d’una companyia d’assegurances, amb la col·laboració de la Policia Municipal d’Olot. Per a tots ells, cal eradicar les males actituds darrere un volant. El curs dura una hora, i consta d’una sessió teòrica i una part pràctica de circulació viària, on els conductors han de respectar els vianants, les indicacions dels policies i els senyals de trànsit.

Deixa un comentari