Inicien una campanya de micromecenatge per ajudar a la publicació d’un llibre sobre el riu Fluvià

El riu Fluvià neix a la Garrotxa i travessa tota la comarca. Properament sortirà un llibre per descobrir tots els aspectes del riu; s’anomena ‘Fluvià, pobles i vida entorn d’un riu manyac i amable’, i ara s’ha iniciat una campanya de micromecenatge per finançar la seva publicació. El Museu dels Volcans d’Olot ha participat en els continguts d’aquesta edició.

El Riu Fluvià és l’únic dels rius gironins que té un recorregut íntegre per la demarcació. Per aquest motiu, l’escriptor Joan Carreres ha volgut dedicar-li el llibre ‘Fluvià, pobles i vida entorn d’un riu manyac i amable’, que analitza les vessants que envolten el Fluvià per veure com ha repercutit el riu amb el seu entorn. El llibre conté història, sociologia i cultura sobre el Fluvià, a més de fotografies del mateix escriptor i pintures de Lluís Roura i Josep Estarriola. L’autor també ha comptat amb l’ajuda del Museu dels Volcans d’Olot, per explicar les característiques úniques naturals del riu, que han repercutit de forma clara amb el paisatge que envolta el Fluvià.

El llibre veurà la llum durant el primer trimestre del 2015, i ara s’ha iniciat una campanya de micromecenatge a través de Verkami, amb l’objectiu de recollir fons que ajudin a publicar aquesta obra centrada en el riu garrotxí més important: el Fluvià.

Deixa un comentari