Laura Castellet i Beth Cobo són les guanyadores de les Beques Ciutat d’Olot 2014

Aquesta és la Laura Castellet i aquesta la Beth Cobo. Són les guanyadores de les Beques Ciutat d’Olot 2014. Pels seus projectes en Ciències Socials i Naturals respectivament. Les dues han rebut 4.500 euros per poder realitzar els estudis proposats. Aquest matí, d’Institut de Cultura de l’Ajuntament d’Olot ha anunciat, en un acte a l’Arxiu Comarcal, els dos projectes guanyadors d’aquesta edició del certamen.

La Laura Castellet, amb el seu projecte ‘Restitució del paisatge sonor de la Garrotxa Medieval’, vol recuperar els instruments i els sons de l’època i veure’n l’ús que en tenia. La Beth Cobo té com a objectiu conèixer l’estat d’una espècie de papallona i d’una formiga a la Garrotxa. Els dos projectes han estat escollit entre més de 8 propostes presentades.