Les petites i mitjanes empreses gironines tancaran l’any creant 4.000 llocs de treball

Pimec Girona no parla d’una recuperació econòmica, sinó d’una trajectòria ascendent, tal com ho ha dit el seu president Pere Cornellà. I és que preveuen un canvi de tendència, segons les dades de la Pimec, des del 2008 i fins l’any 2013 el nombre d’empreses i ocupats van anar disminuint any rere any. Una tendència que ja ha començat a canviar aquest 2014 i que creuen que l’any vinent s’incrementi.

De fet, tancaran l’any creant 4.000 llocs de treball. Del marc econòmic actual, destaquen la pràctica absència d’un sector de l’economia, el de la construcció, que ha patit una caiguda continuada des del començament de la crisi. Asseguren que actualment l’únic indicador de recuperació és l’exportació, un factor on les empreses gironines hi juguen a favor, ja que tenen una base industrial forta i estan preparades per a la internacionalització.

x