Representants d’agències de Turisme visiten la Garrotxa per incloure-la als seus paquets turístics

Turisme Garrotxa ha dut a terme avui una visita guiada per la comarca amb representants de diferents agències de turisme per tal de donar-los a conèixer els indrets més representatius amb la voluntat de que aquestes empreses incloguin la Garrotxa en els seus paquets turístics. Durant tot el dia, els assistents han fet visites guiades pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, per l’Estadi d’Atletisme Tossols Basil i pel Volcà Montsacopa.

Amb vistes de 360º de la cuitat d’Olot han acabat la visita a la comarca els 13 representants de diferents agències de turisme, la majoria d’elles de Barcelona,  que han vingut a conèixer els potencials de la Garrotxa. La jornada tenia l’objectiu de donar a conèixer al sector els recursos i el territori per tal que les agències incloguin la comarca en els seus paquets turístics. El dia ha començat amb una Visita guiada pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa amb una ruta visitant tres volcans, entre ells el Croscat.

A mig matí, han anat fins a l’Estadi d’Atletisme Tossols Basil, n han visitat l’entorn i han aprofitat la visita per donar-los a conèixer els recursos i projectes de turisme esportiu i de senderisme que es pot fer a la comarca. Després han fet una pausa per dinar al Restaurant La Moixina i on han conegut la cuina volcànica i la jornada ha finalitzat amb una visita al Volcà Montsacopa des d’on han pogut contemplar les vistes d’Olot.

Juntament amb la col·laboració de l’Associació Catalana d’Agències de Viatge Especialitzades, s’ha dut a terme la jornada que tot i que els representants ja coneixien la Garrotxa, els ha permès conèixer i aprofundir en aspectes als que poden donar sortida en les seves empreses, com és el cas de la gastronomia i la cuina volcànica, les rutes de senderisme i la vesant cultural garrotxina. La jornada ha estat molt ben valorada i des de Turisme Garrotxa no es descarta repetir-la per donar a conèixer més actius turístics de la comarca.

Deixa un comentari