Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de la Garrotxa organitza un curs intensiu per millorar la convivència intercultural a la comarca

Combatre els rumors i estereotips estesos entre la població sobre la immigració o proposar models de convivència entre cultures. Són alguns dels objectius que pretén el curs de formació ‘Eines per a la convivència intercultural a la Garrotxa’ que organitza la ONG Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de la Garrotxa. Amb un format molt pràctic, de debat i posada en acció, el curs únic a la Garrotxa, compta amb diferents experts en aquesta temàtica.

Uns continguts molt complerts on es podran veure exemples i es deixarà espai per a la reflexió, però també hi haurà fins a una obra de teatre per ajudar a la sensibilització.

Tothom qui hi vulgui participar, ho pot fer el proper dissabte 15 de novembre, i el dissabte de l’altre setmana, 22 de novembre, de forma gratuïta a la Fundació d’Estudis Superiors. Per apuntar-s’hi o per conèixer més informació, podeu enviar un correu a: ucfr.garrotxa@gmail.com o consultar el Facebook de Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de la Garrotxa.

 

 

x