Estanis Vayreda: “La Fira Orígens evidencia la qualitat dels productes i la cuina d’Olot”

El regidor de Promoció de la Ciutat a l‘Ajuntament d’Olot, Estanis Vayreda, ha estat aquest divendres al plató de Les Notícies per donar els detalls de la tercera edició de la Fira Orígens. Aquest any als millors productes de Catalunya se li sumaran els millors cuiners catalans, que faran dmostracions d’alta cuina des d’un dels espais de la fira. Estanis Vayreda ha declarat que la Fira Orígens evidencia durant el cap de setmana la qualitat dels productors i els cuiners que hi ha a Catalunya, i posa Olot en el mapa quant a excel·lència de producte i gastronomia. “L’esdeveniment anual fa que durant l’any la gent associï Olot amb els bons productes i la bona cuina, i això beneficia directament a l’hostaleria, als restaurants i als productors locals”, ha afirmat.


Vayreda també ha explicat com per primera vegada la fira estableix un vincle entre el recinte firal, on es porten a terme el gruix de les activitats, amb el centre d’Olot, on durant el cap de setmana els comerços i establiments també oferiran tastets. “Un trenet portarà els visitants de la Fira rígens fins al centre d’olot. Hem dissenyat un recorregut que simula un metro amb diferents parades en establiments de la ciutat on els visitants podran degustar tastets”, ha explicat el regidor, que ha assegurat que aquesta activitat serà un bojn complement que fa que tota la ciutat sigui partícip de la Fira Orígens.

x