Tot a punt per la tercera edició de la Fira Orígens, que arriba amb nous reptes

Tot és gairebé a punt per a la tercera edició de la Fira de productes de qualitat Orígens. El recinte firal d’Olot, seu central de l’esdeveniment, obrirà les seves portes demà i es mantindrà obert durant tot el cap de setmana. Hem volgut visitar el recinte firal hores abans de l’inici de la fira.

L’Institut de Promoció Municipal d’Olot i l’empresa Pep Palau Von Arend & Associats ultimen els preparatius de la Fira Orígens. En aquesta edició, una seixantena d’expositors de productes catalans de qualitat compartiran espai amb cuiners responsables de restaurants amb Estrelles Michelin que faran demostracions d’alta cuina. Entre els noms destacats, ressalta Joan Roca i els garrotxins Fina Puigdevall, Pere Planagumà o Jordi Juncà.

Per a aquesta tercera edició s’han millorat alguns aspectes de la proposta. Es mima “fins l’últim detall” explica Jordi Aumatell de l’empresa Pep Palau Von Arend & Associats que recalca que s’ha tingut en compte especialment l’elecció dels expositors, per tal de que tots siguin de productes d’orígen i que els productors que la venen en la fira siguin els que l’elaboren.

La novetat aquest any serà un espai des d’on s’elaboraran i serviran productes de qualitat seguint les tendències de l’street food i el food tracks. Dues de les empreses que serviran productes des d’aquest espai són les garrotxines La Fageda i les hamburgueses Natrus.

Com en anys anteriors, el recinte firal d’Olot acollirà un Espai Tast on es faran tastets, maridatges, demostracions i presentació de productes agroalimentaris. També una Aula Nens on es faran tallers d’alimantació a partir de fruites, amanides, xocolata o pa. El preu de l’entrada és de cinc euros i dóna dret a cinc tiquets de tast per comprovar el sabor de les diferents propostes.

Deixa un comentari