Uns 7.000 vehicles de mitjana han circulat pels túnels de Bracons el mes d’octubre, xifra màxima assolida des de la seva obertura

El túnel de Bracons està de rècords. El passat mes d’octubre més de 200 mil vehicles van passar pels túnels que uneixen la Garrotxa i Osona, una dada que suposa uns 7.000 vehicles de mitjana, xifra màxima fins ara assolida. Això representa un augment d’un 17% respecte el mateix mes de l’any passat.  Aquesta xifra, però, queda lluny encara de la mitjana de 9.000 vehicles diaris previstos quan es va construir l’eix Vic-Olot.  Destaca també el fet de que els dos dies amb més volum de trànsit van ser dissabtes i que, tot i que sempre ha estat major la quantitat de vehicles que van direcció a Osona, aquest mes d’octubre s’han batut rècords amb els vehicles que circulen cap a la Garrotxa que han augmentat significativament.

x