El CH Olot empata a casa (3-3) en un partit vibrant davant del CP Congrés

A l’equip de Quim López se li ha escapat la victòria per culpa d’una decisió de l’àrbitre, que ha deixat els olotins amb un home menys quan tenien el marcador a favor, en una decisió molt rigorosa.  Pratto podria haver deixat els tres punts a casa amb una falta directe a l’últim segon, que ha enviat fora. El públic ha acabat ovacionant al seu equip, que ha merescut la victòria. 


Partidàs vibrant i amb emoció fins al final al pavelló d’Olot aquest dissabte a la tarda. El CH Olot ha merescut la victòria en una gran segona part però al final el Club Patí Congrés s’ha endut un empat de la capital de la Garrotxa. En la primera meitat hi ha hagut igualtat màxima i el marcador reflexava un empat a un just pels mèrits d’un i altre equip. A la represa, s’ha vist un hoquei de molt nivell sobre la pista i Pratto, de penal, ha aconseguit posar novament el seu equip per davant.

El Congrés, ordenat en defensa, ha aconsgeuit empatar poc després posant un altre cop les taules a l’electrònic, i des d’aquell moment el Club Hoquei Olot ha dominat el partit empès per un públic que ha estat de gran ajuda per als locals. El capità olotí Adrià Piera ha aconeguit, en una gran acció, posar el 3 a 2 al marcador quan faltaven 8 minuts pel final i ha fet embogir a la graderia.

Però una acció ha decantat de nou la balança. L’àrbitre ha decidit ensenyar targeta blava a Quim López i deixar als olotins amb un home menys quan l’entrenador ha aixecat les mans protestant una decisió i els barcelonins han aprofitat la superioritat numèrica per empatar el partit.

Tot i les embranzides olotines el marcador ja no s’ha mogut. Marc Prat ha tingut  a les seves mans la victòria amb una falta directa a set segons del final, però no ha resolt bé i els equips s’han acabat repartint els punts.

Una gran tarda d’hoquei on els olotins han sortit ovacionats pel públic despré d’un altre partit vibrant. L’Olot és quart a la taula, amb quatre victòries, un empat i tres derrotes en el seu debut a la Nacional Catalana.

x