Integra presenta el seu primer calendari solidari per ajudar a finançar les activitats de l’associació

L’Associació de Discapacitats Intel·lectuals d’Olot va presentar ahir el seu primer calendari solidari. En la seva realització hi han participat voluntàriament 12 fotògrafs i 12 entitats. El calendari es ven per 10 euros i els beneficis aniran destinats a les activitats que l’associació du a terme a la comarca.

L’Associació de Discapacitats Intel·lectuals Integra va presentar dissabte el seu primer calendari solidari. L’Hospici va ser el lloc escollit per dur a terme la presentació del calendari Integra. Els seus usuaris en van ser els protagonistes indiscutibles. En la realització del calendari hi han participat voluntàriament 12 fotògrafs i 12 ens i entitats de la comarca, entre ells, el Club Patinatge Olot, la Colla Castellera Xerrics, la Unió Esportiva Olot, els bombers i també Olot Televisió. En les fotografies hi apareixen els integrants d’aquestes organitzacions conjuntament amb els usuaris d’Integra. De moment s’ha fet una tirada de 500 calendaris, però l’associació no descarta fer-ne més si les ventes funcionen. El calendari es ven per 10 euros i els beneficis aniran destinats a les activitats que l’associació duu a terme a la comarca. Un cop feta la presentació oficial, els assistents van gaudir d’un piscolabis i van ser els primers a poder comprar el calendari. A partir d’avui ja es pot comprar a la botiga que Integra té al carrer Bellaire, 8 i a la seva parada al mercat, així com a la Farmàcia Feliu.