La Fira Orígens tanca les portes amb 8.400 visitants

La Fira Orígens ha tancat les portes amb un balanç de 8.400 visitants una xifra lleugerament superior a la de l’any passat. També ha augmentat la venta de tiquets un 20%, se’n han venut 45.000. Les diverses activitats organitzades en l’Aula de Tast, l’Aula de Cuina i l’Aula dels Nens han registrat una ocupació del 100% i en alguns casos no tots els interessats han pogut assistir-hi.

Els visitants que es passejaven per la fira aquesta tarda s’han trobat amb més d’una cara coneguda de la cuina garrotxina. A mitja tarda, els cuiners Pep Nogué i Pere Planagumà han ensenyat als assistents receptes amb productes de la comarca. Al vespre, la demostració de cuina del xef Jordi Juncà ha posat el punt i final a les activitats que s’han fet a la fira.

Un cop més, la Fira Orígens s’ha desplaçat fins al centre de la ciutat per acostar-hi els productes de qualitat. ha estat el torn d’un dels productes ‘Ben de d’Olot”. El famós tortell de Can Carbasseres i també la coca de llardons han estat a l’abast de tothom que els ha volgut provar.

A les 8 del vespre els productors han començat a recollir els seus expositors, satisfets amb le vendes del cap de setmana. L’organització de la fira n’ha fet una valoració molt positiva, ja que “s’han superat totes les previsions”. Un total de 8.400 persones han visitat la fira i han comprat fins a 45.000 tiquets per fer tastets. Les activitats que s’han organitzat en les tres aules han emplenat el seu aforament en totes les sessions, fins al punt de que en algunes no tothom hi ha pogut assistir per falta d’espai. Els visitants també han valorat molt positivament la fira, destacant la qualitat dels tastets i la importància de conèixer els productors de proximitat.

Deixa un comentari