La Unió Esportiva Olot cau derrotada a Mallorca davant del cuer de la categoria, l’Atlètic Balears (2-0)

L’equip d’Arnau Sala ha començat molt bé però un gol de penal dels balears a la primera meitat després d’una clara ocasió de gol olotina ha  capgirat el domini del partit. El tècnic queda a la corda fluixa després d’aquest resultat, i l’equip podria caure aquesta tarda en zona de descens.


La UE Olot visitava aquest migdia terres balears per enfrontar-se al cuer fins al moment de la Segona Divisió B, l’Atlètic Balears de Nico López, que no coneixia la victòria a casa seva en el que va de temporada. En una primera meitat dominada pels visitants, una ha estat l’equip d’Arnau Sala qui ha creat més perill a l’àrea local, però la pilota no ha volgut entrar. Carlos Martínez i Coro han gaudit de l’ocasió més clara del partit, que ha acabat en una errada clau. En l’acció posterior, un penal ha permès a l’Atlètic Balears avançar-se en el marcador. Aquest gol de Cristian ha deixat groguis als olotins, i a la represa no s’ha vist una reacció clara.

Als vuit minuts de la segona meitat, el balear Ripoll ha rematat a gol una centrada des de tres quarts de camp i ha sentenciat totalment el matx. Uri ha tingut una clara ocasió que ha sortit fregant i Coro també ho ha intentat, però els garrotxins s’han tornat a mostrar inoperants a l’hora de marcar gol. A més, la mala sort s’ha topat amb Canal, que ha enviat una canonada al travesser.

El resultat ja no s’ha mogut al camp de Son Malferit i la UE Olot ha encaixat una dolorosa derrota a domicili. El tècnic, Arnau Sala, queda més qüestionat que mai després d’aquesta defeta. L’equip no es troba a la zona de descens tot i que aquesta tarda podria entrar-hi depenent dels resultats dels seus rivals directes a la classificació. L’entrenador de l’Olot ha destacat en roda de premsa que “han merescut guanyar perquè han fet dos gols i nosaltres cap, no em vull queixar de les ocasions errades perquè cada setmana passa el mateix”, tot i que s’ha mostrat convençut que “és possible sortir de baix, podem guanyar qualsevol”.

El proper rival de l’Olot és l’Hércules, un dels favorits de la categoria.

x