Més de 350 corredors participen a la segona edició de la cursa de BTT Volcanolimits

Albert Datzira ha estat el guanyador d’una prova molt exigent, amb un recorregut de 50 quilòmetres i un desnivell positiu de 2.000 metres. La participació ha estat el gran èxit de l’organització, que ha reestrucurat el circuit per complet en la seva segona edició.

Segona edició de la cursa de BTT Volcanolimits, que mantenia l’esperit respecte l’any passat però canviava de recorregut i de punt de sortida i arribada. L’organització ha valorat molt positivament la participació, que s’ha mantingut en els nivells de la primera edició després dels canvis que s’han realitzat.

Amb sortida i arribada a Sant Esteve d’en Bas, gairebé 400 ciclistes han participat a una prova de BTT que recorre paratges boscosos de tota la comarca de la Garrotxa, en especial de la Vall d’En Bas, amb un circuit purament competitiu de BTT que compta amb 1.990 metres de desnivell positiu.

Els bikers tenien la opció de córrer de manera amateur en la categoria Challenge, o de fer-ho en la Race, que implicava competitivitat i el temps somptabilitzava. Els ciclistes han mostrat un gran nivell i un aexigència ferotge en aquesta categoria, tot i que avui el protagonisme ha estat per un espai natural únic, que un cop més ha fet triomfar la prova organitzada de manera molt professional. Diversport, que organitzava l’esdeveniment, creu que l’èxit de la Volcanolimits es deu a dos factors: el seu nom i l’entorn natural de la comarca de la Garrotxa.

En la categoria Race, el campió de la prova ha estat Albert Datzira, que ha pedalat més ràpid que ningú i ha creuat la meta quan el cronòmetre marcava 3 hores, 3 minuts i 58 segons. Darrera seu ha entrat Pere Sánchez, a tres minuts de distància, i el tercer classificat ha estat Albert Torres, a tres minuts també del segon classificat.