Adam Kaur Uppal és el primer nadó que neix al nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa

El trasllat de malalts, material, i fins i tot el sistema informàtic. Tot s’ha completat de forma eficient aquest cap de setmana i el nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa funciona amb total normalitat. Comença amb una ocupació hospitalària d’entre el 60 i el 70%, i en la propera setmana espera pujar fins al 80%.

Aquesta és l’Adam Kaur Uppal, la primera nena nascuda a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Va néixer dissabte a un quart i cinc de 9 del vespre. Aquest matí la traslladaven des de la nova nurseria fins a reunir-se amb la seva família. Des de dissabte, el nou centre ja ha tingut dos parts, i aquest matí una tercera mare era traslladada a la sala de parts.

El trasllat al nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa s’ha completat i ja funciona amb total normalitat. Fins aquest migdia el centre ja havia acollit 183 urgències. A nivell hospitalari, l’hospital té ocupat entre un 60 i un 70% de la seva capacitat a hores d’ara. El gerent reconeix que als pacients i les seves famílies els costa orientar-se. L’hospital ha editat 2 mil tríptics amb plànols del centre.

La gerència de l’hospital valora la dedicació dels professionals per fer possible el trasllat i la instal·lació del nou sistema informàtic, que ha funcionat segons el previst. Els serveis que acollia l’hospital Sant Jaume ja funcionen a ple rendiment i progressivament s’aniran implantant els nous.

El que encara no s’ha completat és la introducció de tot el material. Aquest matí encara arribaven llits, i encara queda alguns estris i mobiliari proporcionat per l’hospital. La gerència calcula que en un mes ja disposaran de tot el material.

 

Deixa un comentari