La Generalitat i la Diputació de Girona donen per consolidada la Fira Orígens

La fira de productes de proximitat està garantida pels propers anys. És el que es desprèn de les declaracions que han fet els representants de la Generalitat i la Diputació de Girona després de veure la tercera edició de la Fira Orígens. El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Rural, Josep Maria Pelegrí, ha assegurat que “en el seu tercer any la fira està totalment consolidada”. En una entrevista a Olot Televisió, Pelegrí ha assegurat que “el certamen compleix amb els requisits d’oferir al consumidor un producte de proximitat i que permet conèixer durant tot l’any” el que facilita la comercialització dels productes. De la seva banda el president de la Diputació de Girona, Joan Giraut, considera que “el volum tan important de persones que han visitat la fira evidencia l’èxit” i ha qualificat de “plantejament intel·ligent” el fet de poder fer tastets i comprar al mateix temps. La Diputació, que és una de les institucions patrocinadors de l’acte, ha dedicat el seu estant per promocionar la marca ‘Girona Excel·lent’, nascuda perdonar a conèixer els productes de proximitat de la demarcació de Girona i que es va presentar fa pocs dies al Mas Can Batlle de Santa Pau.

Deixa un comentari