L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa treballa per assolir la normalitat habitual després de la recent posada en marxa del centre sanitari

L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ja funciona amb normalitat després de que els darrers dies s’hagin dut a terme les tasques de trasllat. Ahir al matí ja es va reprendre la programació de consultes externes. La posada en marxa està essent gradual, tot i que en el primer dia de funcionament ja s’hi van atendre 64 urgències.


El dissabte passat es van traslladar els 71 pacients que hi havia ingressats a l’antic Hospital Sant Jaume. Un trasllat que es va fer amb gran èxit. L’àrea quirúrgica també es va posar en marxa ahir. Es van operar tres cataràctes, dues hèrnies i dues pròtesis de fèmur. El nou hospital ha obert les portes oferint millores assistencials importants, a més de la comoditat del nou equipament. En un termini d’entre dues i tres setmanes, també es posarà en marxa el servei de TAC d’última generació.

El nou hospital, disposa ara de tres sales de parts, el servei de Consultes Externes dobla el número de sales. L’Hospital disposa també de tres sales de petita cirurgia, que permetrà alliberar els quiròfans per a intervencions de més complexitat. També és important la millora de l’àrea de reanimació postquirúrgica. El serveis d’Oncologia i Salut Mental s’oferiran a partir del gener i, a principis de l’estiu vinent s’hi afegirà el d’Hemodiàlisis.

x