Olot s’incorpora al Centre de Reempresa de Catalunya per tal d’evitar el tancament de negocis viables al territori

La Diputació de Girona i la Patronal Cecot van signar, ara fa un any i mig un acord de col·laboració per difondre i estendre ‘la reempresa’ a la província de Girona. El projecte del Centre de Reempresa és la creació d’un mercat únic per la compra-venda d’empreses petites. L’objectiu és evitar la destrucció de negocis i llocs de treball en el territori. Avui s’ha presentat el Centre de Reempresa a Olot.

El Centre de Reempresa és la creació d’un mercat per la compra-venda d’empreses i negocis petits. És un projecte impulsat per la Patronal Cecot que la Diputació de Girona desenvolupa amb els ajuntaments. Avui s’ha presentat el Centre de Reempresa a Olot. La incorporació de l’Ajuntament d’Olot s’emmarca en l’eix de treballar junts per consolidar el teixit empresarial existent, reforçar la seva competitivitat i evitar el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació al municipi.

A partir d’aquest mes de novembre, Olot disposarà d’un Punt d’Atenció del Centre de Reempresa de Catalunya dins de l’Àrea de Promoció Econòmica, on s’oferirà assessorament tant als empresaris que volen vendre la seva empresa  com als reemprenedors i reemprenedores disposats a donar-los continuïtat.