El director del CatSalut, Josep Maria Padrosa, defineix el sistema sanitari català com “una estructura d’estat”

La sanitat catalana és una estructura d’estat i té un molt bon nivell. Així respon el director del Servei Català de la Salut, Josep Maria Padrosa, quan se li pregunta per la situació actual del sistema sanitari català. Padrosa és del parer que la sostenibilitat d’aquesta estructura depèn de l’ús que se’n faci però, sobretot, ha dit, de la planificació estratègica de l’administració pública. En aquesta línia ha assegurat que el pla estratègic de salut que està impulsant el govern català ha d’ajudar a fer sostenible un sistema que s’ha vist greument retallat per culpa de la crisi. Josep Maria Padrosa és el convidat de l’entrevista del programa ‘Pros i contres’ d’Olot Televisió d’aquesta setmana que, a més, emetrà un reportatge sobre la història del sistema sanitari de la Garrotxa.

x