Els restaurants Les Cols d’Olot i Ca l’Enric de Bianya mantenen les seves estrelles Michelin

No hi ha grans novetats ni sorpreses amb les estrelles Michelin catalanes del 2014, que s’han donat a conèixer aquest dimecres al vespre. Els restaurants de la Garrotxa que fins ara ja estaven a la prestigiosa llista, Les Cols d’Olot, amb dues estrelles, i Ca l’Enric de la Vall de Bianya, amb una, hi seguiran com a mínim un any més. La multinacional francesa ha donat a conèixer aquest dimecres al vespre les novetats de les estrelles a Marbella.

Aquest no ha estat un bon any pels nous reconeixements en l’entrega de les estrelles Michelin als restaurants de Catalunya. Només s’ha afegit el restaurant Pakta de Barcelona, d’Albert Adrià i els germans Iglesias. Per altra banda el restaruant 41o, també d’Albert Adrià, l’ha perdut perquè l’establiment es trasllada d’espai.

Altres novetats de la llista catalana són la sortida de L’Aliança d’Anglès perquè el cuiner Lluís Feliu va morir ara farà un any i la família no ha pogut mantenir el reconeixement. També la perden La llar, de Castelló d’Empúries, i Mas Pau, d’Avinyonet de Puigventós, a l’Alt Empordà tots dos, perquè els establiments han tancat les portes.

x