Neix ‘La veu del poble’, la xarxa de corresponsals d’Olot Televisió als pobles de la Garrotxa

Olot Televisió arrenca una nova iniciativa encarada a donar més notorietat a la informació de proximitat i Les Notícies incorporaran molt aviat un nou espai, ‘La veu del poble’. És un projecte del departament d’Informatius de la cadena que persegueix l’objectiu de ser encara més presents al territori. Per fer-ho es compta amb persones que resideixen als quatre municipis que, en un primera etapa, engeguen el projecte. Les veus dels pobles són: David Darné, de la Vall de Bianya; Josep Oliveras, de Sant Joan les Fonts, Joan Soler, de les Planes d’Hostoles i Pietat Serrano, de Besalú. Totes elles són persones molt vinculades al teixit social dels pobles on resideixen, alguns i fins i tot estan vinculats amb les emissores municipals dels seus municipis. Setmanalment ‘La veu del poble’ acostarà la microinformació dels municipis de la comarca amb una aposta inèdita i que subratlla el lideratge de la informació de proximitat d’Olot Televisió.

x