Berenar solidari en benefici de la Carla, la nena olotina amb Atròfia Muscular Espinal

Olot i la Garrotxa s’han bolcat per ajudar la Carla, la nena olotina que té Atròfia Muscular Espinal. En aquesta ocasió, Ponis la Garrotxa, juntament amb l’Associació de Placers d’Olot i el músic Pep Puigdemont, han organitzat per demà un berenar solidari a partir de les cinc de la tarda al Firal. Per un petit donatiu, els nens i nenes podran muntar en poni i menjar coca i xocolata mentre escolten les cançons de Pep Puigdemont.

Ponis la Garrotxa, juntament amb l’Associació de Placers d’Olot i el músic Pep Puigdemont, organitzen un berenar benèfic en benefici de la Carla, la nena olotina de cinc anys que té atròfia muscular espinal. Serà demà al Firal, davant de l’actual Plaça Mercat i a partir de les cinc de la tarda.

Amb un donatiu mínim de 2 euros, els nens i nenes podran gaudir d’un berenar preparat per l’associació de placers del mercat d’Olot. El donatiu també permetrà passejar amb poni. De la seva banda, Pep Puigdemont oferirà les seves cançons a totes les nenes i nens que vulguin col.laborar amb ‘El somríure de Carla’, el projecte iniciat per un grup de veïns i amics de la família de la nena olotina que s’han organitzat per recollir fons. Els diners recaptats en totes les iniciatives que s’estan organitzant aquests dies aniran destinats a pagar els exercicis de fisioteràpia que la Carla necessita permanentment, així com l’adaptació de la seva llar a les noves necessitats.

Els organitzadors del berenar benèfic i els promotors del projecte ‘El somriure de Carla’ esperen la màxima participació en aquesta darrera activitat.