La companyia elèctrica Endesa està renovant les línies de subministrament a Santa Pau, Les Preses i Olot

Endesa està renovant un tram de línia elèctrica al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. La companyia ha fet servir en aquest cas un helicòpter en comptes de vehicles de tot terreny donada la complicada orografia del terreny. A l’hora, usant aquesta metodologia, també es minimitza l’impacte mediambiental que suposen els treballs.

Justament s’ha fet en aquesta època de l’any, perquè no afecta a la construcció dels nius dels ocells ni a la resta de fauna que habita a la zona. La tasca dels tècnics ha consistit en la substitució dels suports de fusta que estaven malmesos i se n’han col·locat de metàl·lics. Els treballs de la companyia elèctrica, valorats en 15.000 euros, tenen com a objectiu millorar la qualitat del subministrament d’electricitat a les poblacions de les Preses, Olot i Santa Pau.

Deixa un comentari