L’escriptor olotí Josep Torrent presenta el seu últim llibre ‘La sang és més dolça que la mel’ a Balaguer

Durant el setembre va sortir publicat el darrer llibre de l’escriptor olotí Josep Torrent, ‘La sang és més dolça que la mel’, guanyador del Premi Memorial Agustí Vehí de novel·la negra. Aquests darrers mesos, Torrent explica el llibre a diversos punts del territori, i demà el presentarà a la capital de la Noguera: Balaguer.

L’escriptor Josep Torrent presentarà el seu llibre ‘La sang és més dolça que la mel’ aquest divendres al casal d’entitats Lapallavacara de Balaguer. Llibre pel qual Torrent ha obtingut el Premi Memorial Agustí Vehí de novel·la negra. ‘La sang és més dolça que la mel’ s’inicia amb el relat de l’assassinat d’un dels vigilants del Museu Dalí. El sergent Damià Surrell i el seu equip es troben investigant aquesta mort sense tenir evidències, però sí sospites, que pot estar vinculada amb un possible robatori d’obres del pintor empordanès.

La presentació, una performance poc convencional, anirà a càrrec de la companyia balaguerina de teatre Grup Escènic Recreatiu. L’acte es transformarà en un judici a l’autor de la novel·la, a causa de la seva vinculació amb diferents crims.

Josep Torrent, nascut a Bellcaire d’Empordà, l’any 1956 és escriptor. Viu a Olot però té un lligam emocional amb la capital de la Noguera, que l’acull tot sovint. Ha publicat diverses obres de literatura infantil i juvenil, novel·la negra i microcontes. El 2012 va guanyar el Premi Ramon Muntaner de Literatura Juvenil amb Abans de la batalla. Altres títols que Torrent ha publicat per a joves són L’estranya desaparició de la Laura i Ibrahim.

Deixa un comentari