La 22a Fira de la Ratafia tornarà a omplir Besalú l’últim cap de setmana de novembre

La vila comtal acollirà els dies 29 i 30 de novembre una de les seves fires més importants, la dedicada al licor més típic de la comarca: la ratafia.  Serà la 22a edició d’aquesta cita que té com a acte central un concurs de ratafia casolana només per a besaluencs.

fira ratafia

Entre les novetats d’enguany destaca el concurs de dolços elaborats amb ratafia Russet o la conferència del gastrònom Pep Nogué sobre la presència de la ratafia a la cuina. Diumenge al matí s’escollirà la ratafia guanyadora del 2014, de la qual se n’envasaran 700 ampolles. A més, durant el cap de setmana es podran degustar i comprar ratafies de diferents punts de Catalunya a la Plaça Llibertat.  Al MAC Exprés d’aquesta setmana us expliquem tots els detalls de l’esdeveniment.

 

x