Noel Alimentaria inverteix 24 milions d’euros en una nova fàbrica que suposarà un centenar de nous llocs de treball a Begudà

Noel inverteix 24 milions d’euros en la construcció d’una nova fàbrica a Begudà. Les noves instal·lacions, de 18.000 metres, estaran llestes a finals del 2015 i suposaran un centenar de nous llocs de treball. Es calcula que la nova planta produirà fins a 15.000 tones anuals i inclourà un nou centre logístic. A dia d’avui, és el projecte privat més important que es durà a terme durant el 2015 a Catalunya d’entre tot el sector agroalimentari.

El Conseller d’Agricultura i Alimentació, Josep Maria Pelegrí, ha presidit aquest matí l’acte de col·locació de la primera pedra de les noves instal·lacions que NOEL ALIMENTARIA S.A.U. està fent al polígon Pla de Begudà de Sant Joan les Fonts. Les obres, iniciades aquest mes d’octubre, suposen una inversió de 24 milions d’euros per a la construcció d’una nova planta que es preveu que estigui llesta el 2015. Les noves instal·lacions aniran destinades a ampliar la zona d’embotits curats i de la secció de cuits de la fàbrica actual i inclourà també un nou centre logístic.

Joan Boix Les noves instal·lacions, de 18.000 m², s’han dissenyat com una fàbrica annexa a la seu principal que l’empresa catalana té a La Garrotxa, amb la implantació de les tecnologies més punteres i innovadores. El projecte de construcció s’ha definit en 3 fases complementàries que permetran posar en marxa les noves instal·lacions de manera gradual mentre es continua amb la realització de  les obres.

x