El CV Olot femení derrota al CV Sant Esteve a la Pista Jordi Mora i continua a la zona alta de la classificació (3-2)

Les jugadores del primer equip del CV Olot han fet gaudir de valent al públic amb un autèntic partidàs on han exhibit les seves millors virtuts. El CV Sant Esteve és el màxim perseguidor de les garrotxines, que obren forat a la zona mitja alta de la taula.


Alegria més que justificada al pavelló Pla de Llacs d’Olot. Només dues derrotes en aquest curs per a un CV Olot que ha sabut renovar-se i aquesta temporada està rendint a un gran nivell tot i la seva joventut. El CV Sant Esteve, màxim perseguidor de les olotines a la classificació, visitava la Pista Jordi Mora amb l’objectiu d’igualar a les de Sandro de Filippi, però no han pogut amb l’esperit i les ganes de les locals.

El CV Olot ha mostrat un nivell alt en un duel molt equilibrat. En el primer set han arrassat a les visitants deixant-les a dotze punts, però en el segon el Sant Esteve ha aconseguit igualar. Llavors les garrotxines han tornat a posar-se per davant i han volgut controlar el partit. Amb quatre juvenils damunt la pista, han vist com el rival no es donava per vençut i empatava el partit, portant l’enfrontament al set decisiu. I el CV Olot ha estat l’equip que més ha cregut en la victòria i s’ha acabat enduent el triomf amb fe i buidant-se físicament. Amb aquesta victòria, la setena del curs, el CV Olot segueix com a quart classificat, lluny de les darreres posicions de la classificació i una mica més a prop de la permanència.